Kinderen van nu zijn anders dan kinderen van

" toen". Ze zijn intuïtiever, gevoeliger, hebben een sterk rechtvaardigheidsgevoel, zijn  AlleDagenHeelDruk (ADHD) of juist teruggetrokken en introvert

Ze kunnen in de huidige verharde maatschappij tegen veel problemen aanlopen, zowel buiten als op school.

 

Ze passen vaak niet in het huidige systeem van scholing, hebben problemen met leeftijdsgenoten en reageren zich vaak thuis af met alle gevolgen van dien. Driftbuien of onhandelbaar gedrag, slecht slapen of opstandig gedrag zijn meestal een hulpvraag van je kind. 

Het is niet meer dan een signaal dat er een onvervulde behoefte in je kind aanwezig is. Maar waar je kind nog niet de tools voor heeft om het alleen op te lossen.

 

Voor deze kinderen is hypnose zeer geschikt omdat kinderen nog heel open zijn en het 

Kinderen vanaf zeven jaar ongeveer kan ik helpen met hypnose d.m.v. sprookjes. Een kind van zeven kan niet een uur lang stilliggen of stil zitten. Ik help ze met behulp van een sprookje dat geschreven is in hypnotische taalpatronen en wat ze aanspreekt zodat het makkelijker en leuker voor ze is om te luisteren.

Oudere kinderen benader ik met gangbare hypnose modellen, uiteraard wel toegespitst op de hulpvraag.

 

Herken jij je kind in het bovenstaande en wil je samen met mij zorgen dat je kind weer in balans komt op korte termijn? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek.