Reactie schrijven

Berichten: 12
 • #1

  Daisy (zondag, 01 januari 2017 14:00)

  Ik ben bij Susan geweest voor de hypnotherapie voor mij angst voor de tandarts, het was super! Ben blij dat ik het heb gedaan was zoveel beter als normaal echt geen spijt van! Ik kan het iedereen aanraden!!!

 • #2

  Ilse (zondag, 01 januari 2017 14:03)

  Ik ben Ilse.Ik was heel erg bang voor de tandarts. Als ik moest dan kon ik de nacht ervoor al niet slapen. Altijd moest ik huilen als en had ik pijn als ik bij de tandarts was.
  Mama heeft mij meegenomen naar Susan en die heeft hypnose met mij gedaan omdat ik de dag erna naar de tandarts moest.
  Ik was bijna helemaal niet bang, heb heel lekker geslapen en heb maar een heel klein beetje gehuild toen ik er was. Ik was echt veel minder bang dan eerst. Als ik weer moet ga ik zeker nog een keer met mama naar Susan

 • #3

  Brenda Hartgring (zondag, 01 januari 2017 14:04)

  Gisteren een geweldige hypnotherapie sessie gehad, even ontspannen, jeetje ik had nooit gedacht wat een invloed dat kon hebben in 1 keer, dat ik in zulke stressperiodes toch volledig kan ontspannen en nu dus best weer energie heb.. absoluut een aanrader!

 • #4

  Ramona (zondag, 01 januari 2017 14:04)

  Toen we klaar waren had ik maar 1 woord WAUW!!!! Dit was de eerste sessie en wist niet wat me stond te gebeuren. Plus er gebeurde al een hele hoop voordat ik aan kwam bij Suzanne � ik en mijn uiltje gaan ondervinden Hoe het de komende dagen gaat en hoe ik me er onder voel. De rit naar huis was in iedergeval super chill ipv 1 brok spanning. Dank je wel lieverd en tot snel weer xxx

 • #5

  Esther (zondag, 01 januari 2017 14:05)

  In een fijne sfeer zelf hypno therapie gehad en mijn dochter twee sessies hier aan huis.
  Mijn kleine meid van acht had een ernstige vorm van emetofobie, ging al gedurende een aantal maanden niet meer naar school en was veranderd in een klein angstig vogeltje wat het grootste deel van de dag in haar kamer zat. We zaten met de handen in het haar.
  En het werkt meteen. Susanne schreef speciaal voor haar sprookjes hypnose(s) waar mijn meisje heel goed op reageerde.
  Mijn dochter en ikzelf merkten al binnen een dag resultaat.
  Nu is mijn meisje weer een gezonde 8 jarige, speelt, sport en gaat naar buiten en naar school. Ze is weer helemaal de oude
  Hypnotherapie bij Susanne is een aanrader als je een kind met emotionele problemen heeft.

 • #6

  Jane (zondag, 01 januari 2017 14:05)

  Ik heb vandaag zo iets moois en bijzonders meegemaakt

 • #7

  Bea (zondag, 01 januari 2017 14:06)

  Als laatste redmiddel heb ik bij Susanne een virtuele maagband laten plaatsen. Ik was radeloos. Mijn levenslange strijd tegen de kilo's brak mij vreselijk op. Depressie, verdriet, ik zag het niet meer zitten.
  Na het plaatsen van de maagband en het tegelijkertijd aanpakken van het kiezen van verkeerde voedingsmiddelen merkte ik direct verschil in de hoeveelheid die ik eten kan. Maar ook mijn keuze van eten en drinken is veranderd. Een hele positieve ervaring en dat zonder moeite. Grandioos. Mijn gewicht gaat stelselmatig naar beneden en met de dag voel ik meer vertrouwen in mezelf. Ik vind mezelf stukje bij beetje terug. Ik ben er nog niet maar ik heb weer hoop. Hoop dat ik gelukkig ga worden in mijn eigen lichaam en vooral dat ik nog lang kan genieten van leuke dingen doen met mijn man, kinderen en kleinkinderen.r

 • #8

  Suzanne (zondag, 01 januari 2017 14:07)

  Mijn dochter moest naar de tandarts. Het half jaarlijkse drama. De nacht ervoor sliep ze nooit, was super gespannen en de weg naar de tandarts stoel ging altijd gepaard met veel tranen en drama. Ze was zo bang. Ten einde raad, de dag voordat ze naar de tandarts moest heb ik Susanne geconsulteerd. Gelukkig konden we dezelfde avond nog terecht. Mijn dochter Ilse onderging de hypnose goed en ik was gespannen voor de volgende dag. Het slapen die nacht ging zonder problemen, dat was al een bonus en een hele verbetering. De gang naar de stoel was een stuk rustiger, ze was nog wel een klein beetje bang en er vloeiden een paar traantjes maar ze heeft de behandeling ZONDER verdoving gehad. Twee kleine gaatjes werden gevuld en de afspraak voor over een half jaar is een stuk minder stressvol, daar ben ik van overtuigd.
  Namens mijzelf en Ilse uiteraard, hartstikke bedankt Suus.

 • #9

  Marian (zondag, 01 januari 2017 14:08)

  Ik had al een jaar of vier slaap problemen. Iedere nacht werd ik om drie uur wakker om de rest van de nacht met lichte hazenslaapjes door te komen. Ik vroeg of Susanne daar wat mee kon. De afspraak werd gemaakt en ik was sceptisch maar had goede hoop. Wat schertst mijn verbazing dat ik slechts na 1 sessie al veel beter slaap, ik word maar een keer wakker per nacht en ben een stuk beter uitgerust. Helemaal super. Ik had niet verwacht dat 1 sessie al zoveel verschil kon maken maar het is echt zo.

 • #10

  Esther (zondag, 01 januari 2017 14:08)

  Dank je wel lieve Susanne, wij zijn jou heel dankbaar en dolblij en gelukkig dat het weer zo goed gaat met onze dochter. Niet alleen Vienna heb je zo goed geholpen. Je hebt mij ook geholpen en ik kan iedereen een hypnose aanraden als je met iets zit wat je niet op kan lossen. Dan komen er ineens dingen naar voren waar je eerst helemaal niet bij stil gestaan hebt.

 • #11

  Bettina (zondag, 01 januari 2017 20:57)

  Super blij, na 1 bezoek aan Susan nooit meer gerookt! Het werkt echt!
  Je bent een topper�. Liefs, Bettina

 • #12

  Samantha (vrijdag, 13 januari 2017 18:57)

  Zelf ben ik niet zo van de 'referenties' alleen slechte maar voor deze toffe damen maak ik 100% een uitzondering...


  Zelf ben ik onwijze onwijs relex en nuchter in hypnose en paranormale dingen(...) geloof er wel in maar ben onwijs nuchtig.
  Voor me rijbwijs A. Was ik al 2x gezakt. En ben onwijze stress kipp, zelf me rij instructeur zei van "gvd sam, geef je kan het doe dan ook ff normaal" haha. Want op het examen sloeg ik helemaal op hol en door. Liet de auto afslaan, wis niet eens meer waar de knipperlicht zaten, zo erg was het.

  Maar toen kwam ik de site van sussanne tegen, dacht wat nie baat wat niet schaat. -als het hielp was het die 50€ waard, zo niet was het fuking zone- ...

  In het begin was ik echt zo van tjah... tuurlijk jij maak mij niet rustig, hahaha. Maar gvd het werkte ook nog was echt zo relex aan het einde. Echt fuking bizar. Haha. En heb geen last van me nek , wat ik daar voor wel had alleen al van de stress.

  Sliep als een roosje... haha en die ochtend vroeg was ik ook nog relex genog om af te kunnen rijden


  Kort om al ben je zo nuchter of sceptisch als wat, als je er voor open staat werkt het echt.
  En ze is echt onwijs vriendelijk en hartelijk.

Berichten: 0