van overleven naar leven

van overleven naar leven · 03. april 2018
Als hypnotherapeut/coach hou ik me bezig met mensen. Ik zou niet anders willen. Achter een bureau zitten en de hele week hetzelfde doen past niet bij mij. Ik hou van afwisseling en uitdaging en wat is er nou afwisselender en uitdagender dan een mens? Je neemt de wereld waar door middel van je zintuigen ; beelden, gevoelens, geluiden, geuren en smaken. Die zintuigelijke waarnemingen gaan door een aantal filters (submodaliteiten) die zich in ons onderbewuste bevinden. Die filters geven betekenis...
van overleven naar leven · 02. april 2018
Mensen begeleiden, bloggen, schrijven, verbinden, passie, hypnotherapie, hypnose en ga zo maar door. Niet alleen mijn werk maar mij passie Spring in het diepe hoor ik mezelf zeggen, doe het NU. Whatever it takes ! Zolang als ik me kan herinneren vertellen mensen mij dat ik moet gaan schrijven. Inmiddels nader ik de 55. Al heel vaak dacht ik " ja dat moet ik doen " maar mijn pogingen strandden altijd vruchteloos. Waarom? Omdat ik zo'n klein irritant stemmetje in mijn hoofd had. Dat stemmetje...